Author: Dhia

Another Cinderella Story

Selena Gomez selena wif justin Teringat masa zaman kolej dulu…Gila sangat dengan cerita Another Cinderella Story….SEBAB dance, music & ada Selena Gomezz…yeah!!Melalui music ni juga cinta saya & hubby …

Urinary tract infection

Harini saya nak share dengan U all masalah yang mungkin berlaku kepada kebanyakan wanita di luar sana iaitu berkenaan  Urinary tract infection atau jangkitan saluran kencing…Ada seorang kawan sampai …

Sendayu Tinggi Makeover

Saya proceed ke kisah photoshoot Sendayu Tinggi pada 15 jun 2011..Lama jugak saya tunggu panggilan untuk di makeover..& alhmdulillah dapat gak saya merasa sentuhan mekap kak yatie Sendayu Tinggi…Best …

Hana Tajima Phenomena

Style sekarang rata2 banyak ikut style Hana Tajima termasukla saya..hihih nak jugak rasa cantik kan…Saya kenal Hana Tajima masa saya surfing tentang dunia fesyen..Tapi masa tu fesyen ni belum …

Ayam Berempah Madu Mama

lebih kurang camni la rupa ayam madu..nyum3 ^_^ Harini saya masak ayam goreng berempah madu..Resipi mama saya..weee…Rindu masakan mama, jadi saya buatla macam mama buat..heheh..Senang je nak masak ayam …