Author: Dhia

Hana Tajima Phenomena

Style sekarang rata2 banyak ikut style Hana Tajima termasukla saya..hihih nak jugak rasa cantik kan…Saya kenal Hana Tajima masa saya surfing tentang dunia fesyen..Tapi masa tu fesyen ni belum …

Ayam Berempah Madu Mama

lebih kurang camni la rupa ayam madu..nyum3 ^_^ Harini saya masak ayam goreng berempah madu..Resipi mama saya..weee…Rindu masakan mama, jadi saya buatla macam mama buat..heheh..Senang je nak masak ayam …

Makeup segera

Alhamdulillah sangat2 akhirnya majlis perkahwinan kawan saya berjalan lancar berkonsepkan tradisional & simple..Tetiba pulak jadi bidang terjun…pengantin mintak makeup yang natural so i make like what she want…not too …

My Secret Recipe 1

Hi all, saya sangat sukeee tempura tau…especially tempura KFC ..sedapp kan..yummy! .kalau boleh hari2 saya nak beli. Tapi apakan daya ongkosnya pun kena jaga jugak plus dapat makan untuk …