Author: Dhia

Makeup segera

Alhamdulillah sangat2 akhirnya majlis perkahwinan kawan saya berjalan lancar berkonsepkan tradisional & simple..Tetiba pulak jadi bidang terjun…pengantin mintak makeup yang natural so i make like what she want…not too heavy….Bdw, …

My Secret Recipe 1

Hi all, saya sangat sukeee tempura tau…especially tempura KFC ..sedapp kan..yummy! .kalau boleh hari2 saya nak beli. Tapi apakan daya ongkosnya pun kena jaga jugak plus dapat makan untuk satu …

Apa ada kat masjid India?

Fuhh semalam memang penat gilerss dok servey barang2 kahwin…baru kat kawasan masjid india je tuh.tapi alhamdulillah da beli barang2 untuk persalinan sanding. Nak tau tak? saya dapat harga kain Dutchess …

Koleksi mekap saya

Zaman dahulu kala, saya ni jarang sangat pakai mekap.Means pakai bedak baby n eyeliner jek.Lagi2 time kat kolej dulu.Dengan tudung bawal yang sempoi je & pergi kelas pakai tshirt..huhuh..dulu saya …

OMG …73 Hari lagi…

OMG…macam tak percaya je bila ingat tempoh nak ke akad nikah nanti..banyak yang saya tak siapkan lagi..Perkahwinan saya hanya sekali seumur hidup.Saya impikan majlis yang elegant & best..Tapi bila fikir2 …