Category cara untuk hamil

EMOSI MELEDAK kerana praktis tenaga dalam?

credit pic :  Gambar sekadar hiasan Sejak kebelakangan ni, emosi sedih dan cinta mengembang pulak.. Letusan emosi berlaku.. i can feel your pain and sadness, i can feel your happiness, sikap mengada and gedik terlebih, i can feel everything…sesuatu yang…

TRADISIONAL VS MODERN TREATMENT PART 3 ( WAY FOR PREGNANCY)

Assalamualaikum Alhamdulillah 6w…Doakan kami sihat sempurna dan selamat sehingga EDD nanti yer 🙂 Post entry ke2 Diya rasa sedih bila doc cakap kena keluarkan kalau tak membesar.. Risaunya memang super hebat lah kannn..Sebab tu tak berapa layan kawan2,emosi terlebih,bla bla…

TRADISIONAL VS MODERN TREATMENT PART 1 ( WAY FOR PREGNANCY)

ASSALAMUALAIKUM Alhamdulillah.bersyukur sangat pada Allah atas rezeki yang Dia telah berikan pada saya dan family. Allah Maha Besar,Maha Berkuasa,Maha Bijaksana dalam merancang segala sesuatu.Entry post sebelum ni Diya ada selit sedikit cerita tentang saiz ovum untuk hamil kan? Saya ni…

Saiz Telur (ovum) yang sesuai untuk pasangan yang ingin hamil

Hello ladies… onyonyo..nak baby mata biru boleh tak?hahaha Sebenarnya nak share sedikit info untuk korang tentang cara untuk hamil ni. Saya tahu masih ramai lagi di luar sana belum dikurniakan rezeki anak. Dahla diri sendiri tertekan, orang sekeliling pulak asyik tanya ‘bila nak dapat baby’ ,’ apela ko ni tak pandai blablabla’ ‘ bila lagi ada?’ dan seterusnya. Peh kalau sekali tanya boleh terima. Tapi kalau dah kerap tanya ( 2x dan keatas) wanita…