EMOSI MELEDAK kerana praktis tenaga dalam? 1
credit pic : http://theviolethourmuse.wordpress.com/2011/06/19/rock-crystal-stone/
Gambar sekadar hiasan
Sejak kebelakangan ni, emosi sedih dan cinta mengembang pulak.. Letusan emosi berlaku.. i can feel your pain and sadness, i can feel your happiness, sikap mengada and gedik terlebih, i can feel everything…sesuatu yang berbeza aku rasa sekarang ni..Yeah! Thats my testimoni after almost one week with tdfi (tenaga dalam) & i enjoy with it!
** esok praktis jurus baru! Yeah!

SILA BACA FULL ARTICLE 

Kenapa aku kata emosi meledak? Ianya sesuatu yang berbeza, teramat janggal perasaan itu. Yang mana, secara tiba2 bila aku melihat suasana gembira, sedih, blablabla, seolah2 aku sendiri yang merasa. Perasaan cinta pada semua yang aku jumpa dan lihat, membuak2. Bukan cintan cintun weh.. Tapi rasa sayang sesama manusia. Entah bagaimana untuk aku jelaskan, yang pasti ilmu tenaga dalam ni banyak manfaatnya.
Korang boleh baca entri post pertama aku tentang tenaga dalam frekuensi ilahi .
Dan esok, kami akan belajar jurus baru tdfi yang mana secara amnya grandmaster memberitahu jurus ke 2 ni lebih berat praktisnya. Kalau yang jurus pertama tu aku buat paling2 20 set @ 1/2 jam. Itupun nak berpeluh susah mak aih..Kenapa yang lain cepat berpeluh , tapi aku sebaliknya???huaaaa.. Nampak benor aku ni kurang bersukan.wakakkak!
Dan paling menariknya tdfi ini ialah belajar kawal pernafasan yang mana ia berfungsi untuk membunuh sel2 yang menjadi kanser dalam badan!! Pehh.. Pengurangan bekalan udara berterusan dalam tubuh sekitar 30 minit , perlahan-lahan akan membunuh sel2 kanser dalam badan. (Ayat ni aku copy sebijik yang cikgu cakap, harap tak apa yang aku faham ni betol lah..hahah!

Nampak tak fungsi tdfi yang pelbagai??

Dan semestinya, aku nak buat kajian untuk merawat masalah2 wanita..Ramai sangat wanita bermasalah di luar sana terutamanya sistem peranakan,etc. Maka ujikaji akan aku lakukan pada diri dahulu, selain merawat orang lain untuk kes2 penyakit lain… Dan diingatkan BERHENTI MAKAN UBAT/PIL sebab ianya pembunuh jangka panjang tanpa sedar.

Sekian melaporkan,
Dr. Dhia ( eh? hahaha )
facebook.com/dhiavivadea
instagram.com/dhiavivadea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *