6 Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah Paling Sesuai (Pilih Betul2)

Bertuah betul percutian kami kali ni kami dapat kereta Vellfire. Kalau bercuti ke Sabah guna Pakej Percutian Sabah, tak perlu dah nak fikir kereta sewa ni. Tapi kalau datang Sabah dengan plan percutian sendiri, kat sini saya nak kongsikan 6 Kereta Sewa Kota Kinabalu yang sesuai untuk aktiviti percutian kita nanti.

Saya kongsi cerita ni sebab untuk anda semua pun dapat kereta sewa yang terbaik dan selesa untuk percutian ke Sabah nanti.

6 Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah Paling Sesuai (Pilih Betul2) 1
Daeng Travel bermurah hati bagi kami Toyota Vellfire untuk pakej percutian ke Sabah kalini

Sebelum tu, saya nak kongsikan 6 jenis kereta sewa yang biasanya digunakan dan disewa di Kota Kinabalu Sabah.

Jenis kereta sewaHarga Sewaan / Hari
1.Perodua AxiaRM109
2.Perodua Myvi 1.3RM119
3.Perodua BezzaRM129
4.Perodua AlzaRM159
5.Toyota InnovaRM239
6.Van (Hiace)RM259

Kalau nak senarai lengkap kereta sewa yang disediakan beserta harga, boleh download pdf senarai kereta sewa yang saya sediakan.

Murah kan?

Kalau nak harga selain kereta yang saya senaraikan kat jadual ni, boleh hubungi nombor yang saya sediakan kat artikel ni. Teruskan membaca.

Jangan terlampau cut off budget sangat untuk kereta sewa.

Pastikan kereta yang disewa sesuai dengan luggage dan bilangan orang yang datang bercuti ke Sabah bersama anda.

Untuk sewa kereta ni boleh hubungi Daeng Travel 0106697102 (Ezza) WhatsApp atau Effa 0103927102 WhatsApp untuk tempahan dan pertanyaan.

Untuk pertanyaan berkaitan kereta sewa pun boleh. Takde masalah.

Jangan segan untuk bertanya, ianya percuma 🙂

6 Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah Paling Sesuai (Pilih Betul2) 2
Thanks Daeng Travel & Tour sebab bagi kami merasa Toyota Vellfire

Leave a Reply