Makeup segera

Alhamdulillah sangat2 akhirnya majlis perkahwinan kawan saya berjalan lancar berkonsepkan tradisional & simple..Tetiba pulak jadi bidang terjun…pengantin mintak makeup yang natural so i make like what she want…not too heavy….Bdw, Baju pengantin sangat cantikk! OMG! songket rupenya cantik gaks ek…saya…

Baca selanjutnyaMakeup segera

Fairy Tale Wedding

Baru2 ni artis yang saya rasa wedding of the year is ayu raudhah & zaquan. Geram je tengok gambar2 kahwin diorang. Kalaulah saya dapat buat wedding macam diorang syiokk betul. Tapi sekarang budget diutamakan dahulu…tengok gambar orang kahwin pun jadilah.…

Baca selanjutnyaFairy Tale Wedding