Pengarah Tv Ini Banyak Ajar Saya Pelbagai Rahsia Idea Hebat

Pengarah Tv Ini Banyak Ajar Saya Pelbagai Rahsia Idea Hebat 1
Pinjam sat prop yang ada kat studio. Hehe
Semalam, turun ke ofis produser, Tn Jafni di KL. Kita panggil abang Jepp. Serius dari 1st masuk ofis, kenal dengan krew, kenal dengan abang Jepp. Saya detect aura kreatif yang hebat dan dapat banyak ilmu kat sana. Walaupun tengoh duk minum kopi, cakap2 pun masih ada isi. Ecehhh..Bodek nampak. Haha!

Tak mainla bodek orang. Saya ni jenis jujur. 

Apa yang memberi inspirasi itu yang saya akan selalu share kat orang. Lepastu saya pulak jadi inspirasi untuk orang lain jugak. Kan? Syiok apa jadi inspirasi orang ramai. 
Kebetulan semalam saya ada masa free. Jadi dapatla meluangkan masa kat sana. Timba ilmu. Hari2 sebelum tu? Busy nya jangan cakaplah. Sampai satu tahap rasa nak nangis je sebab penat sangat-sangat.

Pengarah Tv Ini Banyak Ajar Saya Pelbagai Rahsia Idea Hebat

Tapi kali ke-3 bertandang ke ofis Abang Jepp, saya dapat 1 lagi input penting berkenaan pembahagian kerja. Ehem. Bab ni nanti saya akan ulas kat blog Magicalips. Kalau sebelum ni saya cerita tentang cara mengatasi masalah serba salah nak tuntut hutang, lepasni saya cerita bab perkongsian rezeki pulak. Hehe. Abang Jepp banyak bagi idea dan membantu kepala saya ni berkembang sikit. Macihhh. Hihi.

Kalau korang rasa korang dalam kebuntuan, stuck dengan aktiviti harian, saya sarankan baca ebook 9 rahsia idea hebat dari Tuan direktor kita nih. Ada 9, nampak macam sikit kan? Tapi isi dia padat dan mudah faham. Boleh basuh minda kreatif korang weh..Fuhh.

Korang download FREE je, tapi impak daripada ebook ni akan bawa perubahan dalam hidup harian korang. Cuba lah.

Pengarah Tv Ini Banyak Ajar Saya Pelbagai Rahsia Idea Hebat 2
Kerja kitorang time tn direktor takda. Hihi
Pengarah Tv Ini Banyak Ajar Saya Pelbagai Rahsia Idea Hebat 3
Saya dan kak Diana. Kitorang memang suka selpie. Sebab kitorang memang popular sangatttt..( dalam hati korang, bleghhhh) 
Next projek, tak sabarrr weh nak pergi kelas video beracun 11hb nih. Abang Jepp sendiri turun padang ajar bloggers okeh? Fuhhh. Rugi la korang kalau dah dekat ,tapi malas nak pergi. Babai.

Nah details:

Event 11 Jun 2016 (Sabtu) 
‪#‎TALKSHOW‬ 9 RAHSIA VIDEO BERACUN
======================
– Fee : PERCUMA (Sharing + Demo + Borak2) 
– Terhad kepada 50 orang peserta sahaja.
– Lokasi : VMAlife Malaysia Hall, Jaya One, PJ.
– Masa : 10am-4pm 
– Hubungi : 01132377354 (Dee)

Tak cukup clear lagi?? Hah, nah tengok apa sebenarnya yang akan korang dapat 11Jun nih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *