Sendayu Tinggi Makeover

Saya proceed ke kisah photoshoot Sendayu Tinggi pada 15 jun 2011..Lama jugak saya tunggu panggilan untuk di makeover..& alhmdulillah dapat gak saya merasa sentuhan mekap kak yatie Sendayu Tinggi…Best sangat!!!

Ni antara muka saya selepas mekap…totally menggunakan produk sendayu Tinggi tau…saya ada barang2 ST ni tapi jarang guna..huhu kalau guna pun bila nak keluar jalan2..ngeh3..

Sendayu Tinggi Makeover 1

Sendayu Tinggi Makeover 2
Sendayu Tinggi Makeover 3
koleksi mekap ST

Gambar lain boleh klik di SINI ok?

Apapun using mekap ST kita da boleh touch up muka perfectly..Tak payah beli banyak sangat barang mekap lain…Harga ST pun buat masa ni paling berbaloi okek! πŸ™‚

ATT:- saranan saya  eyeshadows jenama MANLY color tak bagus tau.. Color tak melekat kat mata..Jadi beli barang ST pun dah OK ^_^

Latest Comments

  1. Ms Z July 14, 2011
  2. DiyaTheAuthor July 14, 2011
  3. Ms Z July 14, 2011
  4. DiyaTheAuthor July 14, 2011
  5. Ms Z July 19, 2011

Leave a Reply