Template comel untuk blog ANDA

Hari ni nak cerita tentang template untuk blog..bila tengok blog orang lain geram je rasa >.<..
blog saya ni lum cukup comel lagi.waaaa…so harini saya surfing2 kat web termasukla blog ika radiusite tau..kat blog ika lebih terperinci….tapi saya still x pandai nak buat…wuuu camane ni??? tp ada satu link yg ika bagi comel juga templat yang ada..So saya try jugak la buat walaupun kurang cantik..hihihi..
korang boleh review kat link kat bawah ni ye- saya dapat masa surfing2 tadi…^_^
at last yang jadi macam yang korang tengok kat page saya ni ha…saya tetap tak puas hati sebenarnya..waaaa πŸ™ saya nak buat template pakai photoshop la lepasni…mungkin lebih sesuai dengan taste saya..hihihi

Latest Comments

  1. Anonymous February 3, 2013
  2. Anonymous April 1, 2013
  3. Anonymous April 8, 2013
  4. Anonymous April 10, 2013
  5. Anonymous April 14, 2013
  6. Anonymous April 15, 2013
  7. Anonymous April 16, 2013
  8. Anonymous April 18, 2013
  9. Anonymous April 24, 2013
  10. Anonymous April 24, 2013
  11. Anonymous April 25, 2013
  12. Anonymous April 25, 2013
  13. Anonymous April 25, 2013
  14. Anonymous April 25, 2013
  15. Anonymous April 26, 2013
  16. Anonymous April 26, 2013
  17. Anonymous April 26, 2013
  18. Anonymous April 27, 2013
  19. Anonymous April 28, 2013
  20. Anonymous April 28, 2013
  21. Anonymous April 30, 2013
  22. Anonymous May 17, 2013
  23. Anonymous May 17, 2013
  24. Anonymous May 18, 2013
  25. Anonymous May 18, 2013
  26. Anonymous May 18, 2013
  27. Anonymous May 19, 2013
  28. Anonymous May 19, 2013
  29. Anonymous May 20, 2013
  30. Anonymous May 21, 2013
  31. Anonymous May 21, 2013
  32. Anonymous May 22, 2013
  33. Anonymous May 22, 2013
  34. Anonymous May 22, 2013
  35. Anonymous May 22, 2013
  36. Anonymous May 22, 2013
  37. Anonymous May 22, 2013
  38. Anonymous May 22, 2013
  39. Anonymous May 22, 2013
  40. Anonymous May 22, 2013
  41. Anonymous May 24, 2013
  42. Anonymous May 24, 2013
  43. Anonymous May 30, 2013
  44. Anonymous May 30, 2013
  45. Anonymous May 30, 2013
  46. Anonymous June 1, 2013
  47. Anonymous June 17, 2013

Leave a Reply