RUMAH UNTUK DISEWA AREA SEREMBAN 3 2019

Hi korang!! Siapa nak sewa rumah yang sebesar banglo dan kondisi rumah baru okeyh. Err takdelah baru sebab dah 2019 sekarang ni. Ok, tawaran dah dibuka dah ni wehhh….Rumah area SEREMBAN 3. Rumah ni best giler sebab besar, luas dan harga sewa best!!! 

RUMAH UNTUK DISEWA AREA SEREMBAN 3 2019 1
Sabar, ni gambar hiasan je ok.

hubungi terus 01116026692 untuk status rumah sewa. Masih ada beberapa unit rumah kawasan ni yang masih available untuk sewaan student dan keluarga.

Antara ciri-ciri rumah sewa ni;

  • 300m dari uitm seremban ( weh, yang student/lecturer tu, jarak dekat giler korang jalan kaki hari2 pun boleh tau. Dalam 1-2 minit dah sampai kalau naik kenderaan )
  • Pintu masuk berdekatan dengan 4 stesen minyak di kedua arah jalan yang bertentangan
  • 1.9km dari tol seremban ( kiranya seminit je nak sampai tol/jalan besar)
  • 1-2 minit ke UITM Seremban 3
  • 8 minit ke HOSPITAL Seremban
  • 10- 15 minit ke seremban, jusco seremban 2, senawang
  • 17 minit ke KTM Senawang
  • 14 minit ke Stesen Bas Seremban
  • 22 minit ke muzium 3D Port Dickson ( Alive 3d Art Gallery )
  • 30-35 minit ke KLIA2 , Bandar Baru Bangi
  • 50 minit ke KL
  • 1 jam ke Melaka Sentral, GM Klang , Banting , KLCC, Seksyen 7 Shah Alam
  • Khidmat teksi dekat je.  Kitorang bagi contact number uncle tu nanti ok?

hubungi terus 01116026692 untuk status rumah sewa. Masih ada beberapa unit rumah kawasan ni yang masih available untuk sewaan student dan keluarga.

  • keluasan rumah lebih kurang 1500++ sqft aka 22×80
  • 4 bilik 2 bilik air 
  • car porch besar 
  • dekat dengan jusco, tesco, pizza hut, kfc,mcd , laundry (eh? ni tempat yang memang gerenti hari2 aku pergi wehh.hahaha)
  • kondisi 100% baru (kadang korang sewa rumah, kat dalam mesti tak semenggah kan kan? eh rumah akak jangan harapla weh, memang pantang kalau rumah tak kemas aka wajib rumah superb cantik ( deposit tidak akan dikembalikan jika anda langgar syarat perjanjian agreement & sekiranya ada kerosakan anda dikehendaki membayar ganti rugi )
  • 1 Bilik 2 katil ( lengkap dengan tilam + bantal ) , ehemmm, katil kami katil kayu tau. Tak pakai katil besi. Hihi
  • Semua bilik harga sama kecuali master bedroom
  • Rumah lengkap disediakan peti ais, meja makan, kabinet dapur, Dapur Gas, Tong Gas ( Ikut pada syarat dalam agreement nanti )
  • Mesin basuh tak disediakan. Basuh baju kat dobi jer. Jimat.
  • Kontrak perjanjian sewa akan disediakan untuk setiap penyewa. Stamp duty Free jer, kami yang tanggung.
  • Deposit sewa 2 bulan + 1 bulan deposit api air ( ada perjanjian bertulis juga )
  • diutamakan untuk perempuan, bujang, bekerja ataupun pelajar

Korang dah boleh la simpan no 01116026692 ( sms/whatsapp) untuk cepat2 booking. Setakat ni 1 bilik master bedroom + ruang tamu depan telah disewakan untuk company, tinggal 3 bilik + 1 bilik air.

RUMAH UNTUK DISEWA AREA SEREMBAN 3 2019 2
rumah berukuran 22 x 80
RUMAH UNTUK DISEWA AREA SEREMBAN 3 2019 3
Ni antara katil bilik. See? Tak mainla katil besi, kita pakai katil kayu berat je tau. Tehehehe.. Bilik lain katil single semuanya. Yang ni je special sikit. Alah, harga tetap sama semua bilik. Siapa cepat dia dapat la kann..

hubungi terus 01116026692 untuk status rumah sewa. Masih ada beberapa unit rumah kawasan ni yang masih available untuk sewaan student dan keluarga.

Leave a Reply