Category rawatan kesuburan

BERPELUH PRAKTIS! Tenaga Dalam Frekuensi Ilahi Jurus 2

Aku petik terus kata2 Grandmaster/tenaga pengajar kami Mr Umar Paranorms yang hensem lagi bergaya ini..haha : Training jurus pernafasan tenaga dalam di pantai tanjung lipat, kota kinabalu awal pagi ini. Latihan jurus pernafasan biomagnetik sgt bermanfaat utk kesihatan yg…

EMOSI MELEDAK kerana praktis tenaga dalam?

credit pic :  Gambar sekadar hiasan Sejak kebelakangan ni, emosi sedih dan cinta mengembang pulak.. Letusan emosi berlaku.. i can feel your pain and sadness, i can feel your happiness, sikap mengada and gedik terlebih, i can feel everything…sesuatu yang…

TRADISIONAL VS MODERN TREATMENT PART 3 ( WAY FOR PREGNANCY)

Assalamualaikum Alhamdulillah 6w…Doakan kami sihat sempurna dan selamat sehingga EDD nanti yer 🙂 Post entry ke2 Diya rasa sedih bila doc cakap kena keluarkan kalau tak membesar.. Risaunya memang super hebat lah kannn..Sebab tu tak berapa layan kawan2,emosi terlebih,bla bla…

TRADISIONAL VS MODERN TREATMENT PART 1 ( WAY FOR PREGNANCY)

ASSALAMUALAIKUM Alhamdulillah.bersyukur sangat pada Allah atas rezeki yang Dia telah berikan pada saya dan family. Allah Maha Besar,Maha Berkuasa,Maha Bijaksana dalam merancang segala sesuatu.Entry post sebelum ni Diya ada selit sedikit cerita tentang saiz ovum untuk hamil kan? Saya ni…