TUTORIAL MEMAKAI TUDUNG BAWAL VIVADEA part 2

Hai engkorang yang hots meletops macam #hakakkepochi! 
Ingat tak duuuuluuuu-dulu lagi #hakakcomel360 ada buat 1 jer tutorial memakai tudung bawal vivadea ??Ingat tak? ingat tak? 
Eh kompem la memang tak ingat kan kan?? hahaha! Entry post tahun bila hakak sendiri pun tak ingat wehh… Sebenarnya teringin nak share macam2 cara pakai halfmoon shawl , tudung bawal, blablabla.. Tapi takda masa nak snap gambar @ buat video tutorial. Serius takda masa. (err..krik krik ..yeke??ngeheheh)
Ok gambar bawah ni sebenarnya main hentam lilit jer. Tapi ada 1 tutorial dari bawal aidijuma yang hampir2 nak sama la macam teknik yang dalam gambar ni. Itu pun hakak baru je search kat google tau.. Tutorial original dari #hakakcomel360 nanti lah direcordkan yer sayang. Special edition : video less than 3 minutes kata koo ^_^
TUTORIAL MEMAKAI TUDUNG BAWAL VIVADEA part 2 1
match inner nuha vivadea + tudung bawal
Ok jomlah cari2 idea memakai tudung bawal :
Klik read more untuk bacaan penuh:

Jadi, tahun ni kitorang a.k.a #hakakcomel360 & #hakakepoci akan cuba sedaya upaya untuk memperbanyakkan tutorial best2 untuk engkorang. Suka ke tidak?? Eh? Kalau tak suka,maknanya korang takmo sentiasa nampak muda remaja macam kitorang lah kan?? mueheheh **tak sedar umur ni dah 20++ sekarang.
Ok jom tengok tutorial bawal aidijuma ni:
TUTORIAL MEMAKAI TUDUNG BAWAL VIVADEA part 2 2
lebih kurang teknik macam saya buat

NEXT, engkorang nak tak tutorial tudung bawal macam yang Rossa pakai ni?? I’m working on it!! Yeah! Tunggu tutorial memakai tudung bawal vivadea versi Rossa okeys??! Okbai @[email protected]

TUTORIAL MEMAKAI TUDUNG BAWAL VIVADEA part 2 3
sumber gambar: ig its rossa

Leave a Reply