Ayam Berempah Madu Mama

lebih kurang camni la rupa ayam madu..nyum3 ^_^ Harini saya masak ayam goreng berempah madu..Resipi mama saya..weee…Rindu masakan mama, jadi saya buatla macam mama buat..heheh..Senang je nak masak ayam ni..Saya …

Tanda2 awal kehamilan?

Sejak dua menjak ni kan…sejak ke sabah ni la…saya rasa tidak sihat je tau…dengan demam nya, sakit lelangit, sakit di tempat2 yang tak pernah sakit..pelik wooo…Pastu kengkadang tetibe je rasa …

Price Tag by Maddi jane

Korang suka tak suara budak ni..baru je 12 tahun…seriusly comelll giler & suara pun best lol…ala-ala justin bieber gitu…huhuh…lagu price tag ni orang lain nyanyi tapi tak tau pula siapa..hahahha…lebih …

Makeup segera

Alhamdulillah sangat2 akhirnya majlis perkahwinan kawan saya berjalan lancar berkonsepkan tradisional & simple..Tetiba pulak jadi bidang terjun…pengantin mintak makeup yang natural so i make like what she want…not too heavy….Bdw, …

My Secret Recipe 1

Hi all, saya sangat sukeee tempura tau…especially tempura KFC ..sedapp kan..yummy! .kalau boleh hari2 saya nak beli. Tapi apakan daya ongkosnya pun kena jaga jugak plus dapat makan untuk satu …