My Secret Recipe 1

Hi all, saya sangat sukeee tempura tau…especially tempura KFC ..sedapp kan..yummy! .kalau boleh hari2 saya nak beli. Tapi apakan daya ongkosnya pun kena jaga jugak plus dapat makan untuk …

Koleksi mekap saya

Zaman dahulu kala, saya ni jarang sangat pakai mekap.Means pakai bedak baby n eyeliner jek.Lagi2 time kat kolej dulu.Dengan tudung bawal yang sempoi je & pergi kelas pakai tshirt..huhuh..dulu …

OMG …73 Hari lagi…

OMG…macam tak percaya je bila ingat tempoh nak ke akad nikah nanti..banyak yang saya tak siapkan lagi..Perkahwinan saya hanya sekali seumur hidup.Saya impikan majlis yang elegant & best..Tapi bila …