Makeup segera

Alhamdulillah sangat2 akhirnya majlis perkahwinan kawan saya berjalan lancar berkonsepkan tradisional & simple..Tetiba pulak jadi bidang terjun…pengantin mintak makeup yang natural so i make like what she want…not too …

My Secret Recipe 1

Hi all, saya sangat sukeee tempura tau…especially tempura KFC ..sedapp kan..yummy! .kalau boleh hari2 saya nak beli. Tapi apakan daya ongkosnya pun kena jaga jugak plus dapat makan untuk …

Koleksi mekap saya

Zaman dahulu kala, saya ni jarang sangat pakai mekap.Means pakai bedak baby n eyeliner jek.Lagi2 time kat kolej dulu.Dengan tudung bawal yang sempoi je & pergi kelas pakai tshirt..huhuh..dulu …